Coef artikelen

Coef

Coef komt in Trouw

Van zaterdag 17 december 2016

Nieuws van het Coef-front: dankzij bemiddeling van literair agent Remco Volkers van Uitgeverij IJzer ben ik telefonisch geïnterviewd door Nicole Lucas van Trouw voor de rubriek ‘Vandaar dit boek’ van de boekenbijlage ‘Letter&Geest’. Het artikel heeft als vorm full quote, zal zo’n zeshonderd woorden tellen en is te lezen in de editie van zaterdag 17 december 2016. Prima timing, zo vlak voor de feestdagen! (Gezellig samen onder de kerstboom voorlezen aan het hele gezin!) Aangezien het interview bijzonder aangenaam en ontspannen verliep, heb ik er alle vertrouwen in dat het mijn debuut, Coef: de weg van de waanzin, recht zal doen.

UPDATE: KLIK HIER VOOR HET ARTIKEL IN TROUW

Verder zal kwartaalperiodiek Cogiscope van Cogis (kennisinstituut voor de sociale en psychische gevolgen van oorlog, vervolging en geweld) de nodige aandacht aan Coef besteden. Dat is belangrijk omdat de GGZ een ingang biedt voor promotie van het boek. Zo ben ik van plan na de publicaties in Trouw en Cogiscope lezingen aan te bieden aan zowel patiëntenverenigingen als professionals, ondersteund met schitterend beeldmateriaal. Denk aan thema’s als ‘Hoe is het om door een krankzinnige moeder opgevoed te worden?’ ‘Waanzin als inspiratie voor jappenkampkunst’ of ‘Waarom is LSD-therapie een even gevaarlijke als onbetrouwbare waarheidszoeker?’. Zat onderwerpen te bedenken.

Tot slot wil ik Coef-lezers vragen om een recensie te plaatsen op de betreffende pagina van Libris. Dit schijnt een belangrijke bron te zijn voor scouts en panelleden van televisieprogramma’s waarin aandacht besteed wordt aan boeken. Mocht je elders al recensie een geplaatst hebben, dan hoef je alleen maar even te kopiëren&plakken. Bij voorbaat ontzettend bedankt!

Coef in Varigotti
Een 33-jarige Coef in het Italiaanse Varigotti